Bel mij terug

Plan bezichtiging

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken.

Stuur mij de brochure

Deel deze woning

Makelaardij de Flinten - Financieel advies

Een woning aan- of verkopen? Krijg financieel advies op maat!

Wanneer u een woning gaat aan- of verkopen, ontstaat er in de meeste gevallen een financieel vraagstuk. Een hypotheek adviseur kan u hierin van A tot Z adviseren en begeleiden. De Flinten Makelaardij werkt samen met Voor Financieel Advies, hét adres voor een persoonlijk financieel advies op maat.

Voor Financieel Advies is een hoogwaardig financieel dienstverleningskantoor, eveneens gevestigd aan de Goornhoek 7 in Sleen. Renzo Boerma, Annet Spang en Henk Bouwmeester staan voor u klaar om u te begeleiden in het maken van de beste keuzes op financieel gebied. Elk advies, en zeker hypotheek advies, zal onderbouwd worden met een uitgebreid financieel plan. Met deze bredere insteek zijn zij er van overtuigd dat u betere beslissingen kunt nemen over uw (nieuwe) hypotheekconstructie en aanverwante zaken. Voor Financieel Advies is onafhankelijk en heeft geen afspraken met banken en verzekeraars, waardoor gegarandeerd het best passende product in de markt voor u geadviseerd zal worden.

Naast advies met betrekking tot hypotheken, kunt u bij Voor Financieel Advies terecht voor vele andere financiële vraagstukken, zoals:

  • Hypotheken (keuze uit meer dan 45 partijen)
  • Financiële planning
  • Pensioen inzicht
  • Lijfrente mogelijkheden
  • Nabestaanden voorzieningen (overlijden)
  • Arbeidsongeschiktheid voorzieningen
  • Echtscheidingen / relatiebreuk
  • Estate Planning (testament advies)
  • Fiscale vraagstukken (belasting aangifte)

Voor Financieel Advies werkt erg laagdrempelig. In een (kosteloos) oriënterend gesprek wordt de tijd voor u genomen om nader kennis te maken en in te zoomen om het vraagstuk. Het kantoor is aangesloten bij de Federatie Financieel Planners en Federatie Erfrecht Specialisten. Van hen kunt u dan ook een excellent advies verwachten, uitgelegd in een begrijpelijke taal. Dit is hun kracht!

Zie www.voorfinancieeladvies.nl voor meer informatie of neem vrijblijvend telefonisch contact op (0591-362221).

Makelaardij de Flinten - Financieel advies