Bel mij terug

Plan bezichtiging

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken.

Stuur mij de brochure

Deel deze woning

Uw woning verkopen

Heeft u verhuisplannen en denkt u eraan uw woning te verkopen? Wij hebben aandacht voor wat uw woning bijzonder maakt. Hierdoor bent u met ons als uw NVM verkoopmakelaar verzekerd van het beste resultaat en kunt u van uw verhuisplannen werkelijkheid maken.

Makelaardij de Flinten - Woning verkopen

De beste service

De communicatie zal via korte lijnen verlopen. Of u nou voorkeur heeft voor communicatie per telefoon, email of Whatsapp, het kan allemaal! Daarnaast bent u altijd welkom voor een kop koffie bij ons op kantoor of komen wij graag bij u langs. We streven er naar gedurende de gehele dag, zeven dagen per week, voor u klaar te staan.

Persoonlijke benadering

Als NVM verkoopmakelaar ontzorgen wij van A tot Z gedurende het verkoopproces. Wij luisteren naar uw wensen en geven een op maat gemaakt advies. Een persoonlijke benadering die aansluit op uw voorkeuren vinden wij hierbij zeer belangrijk. In ons optiek blijft het namelijk mensenwerk!

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit staat bij onze dienstverlening als NVM makelaar voorop. Wij besteden extra aandacht aan u als klant, aan uw woning, maar ook aan potentiële kopers. Dit leidt tot het beste verkoopresultaat wat zorgeloos kan verlopen voor alle betrokken partijen.

Het vinden van de juiste koper

Een koper vinden voor uw huis is misschien niet moeilijk. Maar de juiste koper voor uw huis? Dat is een ander verhaal. Als verkopend NVM makelaar behartigen wij de belangen van u als verkoper optimaal en bent u verzekerd van het beste verkoopresultaat en een zorgeloos verkoopproces. Met de extra zorg die wij aan uw als klant, maar ook aan uw woning dragen, wordt de volle potentie van uw woning benut.

de Flinten Makelaardij

Wij benutten de volle potentie van uw woning

Op een innovatieve en creatieve wijze zorgen wij voor een unieke presentatie van uw woning, om aspirant kopers net dat extra’s te bieden wat hen nog meer zal overtuigen van uw woning. Van een virtuele tour tot een uitgebreide interactieve brochure, alle middelen worden optimaal ingeschakeld.

Door de presentatie aan te laten sluiten op de verkoopstrategie wordt het beste verkoopresultaat gerealiseerd. Wij benutten de volle potentie van uw woning!

Wij ontzorgen bij de verkoop en aankoop!

Spreekt u onze werkwijze aan en zit u er aan te denken om uw woning te verkopen? Dan bent u vast ook al opzoek naar een nieuwe woning of heeft u deze al op het oog. In de aankoop van uw nieuwe (droom)woning kunnen wij u ook geheel ontzorgen!

“Het gevoel was direct goed“

Het begon allemaal bij het eerste telefoontje met Kris. Helder en duidelijk, daar houden we van! Het gevoel was direct goed en de opdracht was dus snel getekend. Wat wij erg prettig vonden was de bereikbaarheid, tevens in de weekenden en avonden. Ook dat Peter precies aanvoelde welke wensen wij hadden heeft ons zeer geholpen. Dit alles geeft al aan hoe ervaren, gedreven en bevlogen iemand zijn beroep beoefend.

Na enkele bezichtigingen hadden wij al besloten dat De Flinten Makelaardij ook onze huidige woning mocht gaan verkopen. Deze hadden we binnen een week verkocht met een fantastisch resultaat. Ze hebben ons het hele verkooptraject doorgeloodst, en dat viel niet mee, omdat er nogal wat strubbelingen waren. Het is erg belangrijk dat alles goed op papier komt te staan, vooral in juridische zin, dat er achteraf nooit ellende van komt. Zowel dus voor de aan- en verkoop van een woning kunnen wij De Flinten Makelaardij aanbevelen! Dreams come true!

de Flinten Makelaardij