Bel mij terug

Plan bezichtiging

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken.

Stuur mij de brochure

Deel deze woning

Succesvol aankopen

Dat er sprake is van krapte in de huidige woning markt, weerhoudt veel mensen in de zoektocht naar een nieuwe (droom)woning. Echter zijn wij er van overtuigd dat u ook een succesvolle aankoop kan doen in deze tijd!

Door De Flinten Makelaardij in te schakelen als uw NVM-aankoopmakelaar, heeft u een stapje voor. Wij luisteren naar uw wensen en zullen u adviseren in het maken van de juiste keuzes. Op enthousiaste wijze ondersteunen en ontzorgen wij u gedurende het gehele aankoopproces. Zo hebben wij veel kennis van en ervaring in de regio, wat bijdraagt aan het aankopen van een woning op een plek die bij u past. Wij zeggen namelijk altijd: “De woning kunt u veranderen, de ligging niet!”. U thuis voelen in een bepaald dorp of stad is essentieel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in of loop eens binnen bij ons kantoor!

Makelaardij de Flinten - Succesvol aankopen

Onze werkwijze

Opzoek naar uw (droom)woning

Door met u in gesprek te gaan over uw woonwensen en zoekcriteria, krijgen wij een duidelijk beeld van uw droomwoning en kunnen wij u in de zoektocht gaan ontzorgen. Middels het brede netwerk en de bronnen waar wij over beschikken, hebben wij een goed overzicht van de aangeboden woningen, stille verkoop en potentieel aanbod.

Bezichtigen

In de huidige markt kan het soms lastig zijn om een bezichtiging van een woning in te plannen. Als aankoopmakelaar zorgen wij dat er een bezichtiging ingepland wordt. Tevens gaan wij mee naar de bezichtigingen, doen wij vooronderzoek en inspecteren we de woning grondig. Zo komt u (later) niet voor verrassingen te staan!

Een bod uitbrengen

Wanneer u uw droomwoning gevonden heeft, zullen wij u ontzorgen in het biedingsproces. Hierbij werpen wij een kritische blik op de vraagprijs, door gebruik te maken van diverse bronnen waarover wij beschikken. Tevens zullen wij u adviseren in een realistische bieding. Een bieding die voor u haalbaar blijft en toch de kans op slagen vergroot!

Aankoop

Als uw bod geaccepteerd wordt, bent u er nog niet. Er komt veel papierwerk bij de aankoop van een woning kijken. Als uw makelaar ontzorgen wij u ook hierin. Wij waarborgen dat alles correct vastgelegd wordt, wat uw positie als koper zijnde versterkt. Zo kunt uzelf gaan genieten van de geslaagde aankoop van uw (droom)woning!

“Dankzij De Flinten hebben wij onze droomwoning gevonden”

We liepen al een tijdje met het idee om te gaan verhuizen en besloten onze huidige woning in de verkoop te zetten bij De Flinten Makelaardij. Dit liep precies volgens plan. Ons huis was al snel verkocht, voor een goede prijs. Ondertussen hadden we zelf al een mooie woning gezien, maar we hadden twijfels, een onderbuikgevoel. We hebben daarom De Flinten ook ingeschakeld als aankoopmakelaar. Daar zijn we achteraf ontzettend blij om.

Peter Ludwig heeft onderzoek gedaan naar de woning en ons toen geadviseerd om verder te kijken. Zo kwamen we terecht bij een prachtige woning in Buinen. Die paste precies in ons plaatje, maar hadden we zelf al afgeschreven vanwege de prijs. Peter is ondanks de hoge vraagprijs de onderhandelingen gestart en het is toch gelukt om die woning te bemachtigen. Geweldig! Het is ons iedere cent waard geweest, want dankzij de Flinten wonen we nu in ons droomhuis.

de Flinten Makelaardij