Bel mij terug

Plan bezichtiging

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken.

Stuur mij de brochure

Deel deze woning

De échte koude maanden staan weer voor de deur!

Het is weer zover, november komt tot z’n einde en de échte koude maanden staan voor de deur. We zoeken de warmte en gezelligheid weer binnenshuis. In december staat wooninspiratie daarom ook centraal! Zowel op het gebied van uw woning een heerlijk thuis  maken, als verhuizen naar uw droomwoning, want bij veel mensen beginnen de verhuiskriebels weer op te spelen. Echter is het in de hedendaagse woningmarkt vaak lastiger om van uw verhuisplannen werkelijkheid  te  maken.  Hier vloeien veel twijfels en woonvragen uit voort. Om u een eindje op weg te helpen, hebben wij hieronder verschillende vragen aan de orde gesteld.

 

Wat is mijn huis echt waard?

In de huidige markt wordt vaak de verwachting van wat uw huis waard is overtroffen. Doch blijkt het belangrijk realistisch te blijven en een passende verkoopstrategie te hanteren. Met de beschikbare data vanuit o.a. de NVM, kunnen wij met u deze strategie bepalen om het beste resultaat te behalen.

 

Eerst een nieuw huis kopen of eerst verkopen?

Als  uw  makelaar kunnen wij  u helpen in het maken van strategisch slimme keuzes. Eerst uw huis verkopen kan een spannende beslissing zijn, maar in veel gevallen biedt het u meer kansen en mogelijkheden om een nieuwe woning aan  te  kopen.  Door bijvoorbeeld bepaalde ontbindende 

voorwaarden op te nemen bij de verkoop, sluit u risico’s uit.

 

Hoe vind ik in de huidige markt mijn droomwoning? 

Als uw makelaar kunnen wij meedenken om van  uw wensen werkelijkheid te maken. Soms is een woning zoals het aangeboden wordt niet precies wat uw zoekt, maar door mee te denken in  eventuele bouwkundige en/of energiebesparende aanpassingen, kan het misschien wel de woning worden waar u al tijden naar opzoek bent. Wij adviseren onze klanten graag in aanpassingen die voor hen op dat moment de meeste meerwaarde vormen.

 

Hoe maak ik mijn huis aantrekkelijk voor potentiële kopers?

Iedere woning heeft specifieke aandacht nodig om ‘m nét iets aantrekkelijker te maken voor kopers. Wij denken met u mee en schenken aandacht aan wat uw woning bijzonder maakt! Zowel in de voorbereidingen van uw woning voor het maken van foto’s en de bezichtigingen, als in de presentatie online wordt hier de nadruk opgelegd.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten waarin wij iets voor u kunnen betekenen! Heeft u ook woonvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor of loop een keertje binnen voor een kop koffie.

Esmee Smits

Esmee Smits

2 min leestijd
De échte koude maanden staan weer voor de deur!