Bel mij terug

Plan bezichtiging

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken.

Stuur mij de brochure

Deel deze woning

Emmen Hooggoorns 14 € 255,- p.m.

Turnkey huren zonder extra energiekosten?

 

In het Business Centre MM bieden wij kantoorruimtes vanaf 15,5 m2 tot en met 60 m2, met de mogelijkheid om meerdere kantoren te huren. De huurprijs is vanaf €255,- excl. BTW per maand. De huurprijs is inclusief servicekosten en energiekosten.

 

Op dit moment hebben wij 2 kantoren beschikbaar.

 

Het Business Centre MM heeft een unieke locatie op het kantorenpark Hooggoorns. Direct naast hotel ten Cate, aan de rand van het centrum Emmen en nabij de uitvalswegen N34 en A37. Het object beschikt over een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen en heeft een zichtlocatie vanaf de Hondsrugweg. Het object is zeer goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

 

Bij Business Centre MM zit je samen met de eigenaar en beheerder van het gebouw onder 1 dak in uw eigen kantoor. Dit resulteert in een nette en prettige werkomgeving. Je deelt met meerdere huurders met verschillende specialisaties de faciliteiten, waaronder pantry's, diverse toilettengroepen, wachtruimtes, parkeerplaatsen etc.

 

De kantoren zijn gasloos en worden Turn Key opgeleverd en  beschikken allen over een eigen te bedienen airco en verwarming, verlichting, wifi, elektrische zonwering en vloerbedekking. Inbegrepen bij de huur is tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een spreekruimte.

 

Je betaald een vast bedrag per maand waarbij je weet waar je aan toe bent.

Je bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend het Business Centre te beleven. Je kunt ons bereiken op het nummer 0591-686220 of per mail [email protected]

 

Exoneratie: De informatie over dit object is met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat er iets niet correct is opgenomen. Daarom kunt u hieraan geen rechten ontlenen.

Lees meer

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Huur voorwaarden
Per maand
Bekijk meer kenmerken

De locatie

Kaart uitvouwen

Wat dit object bijzonder maakt

De mogelijkheid om turnkey bedrijfsruimte te huren. Voorzien van airco en verwarming, verlichting, wifi, elektrische zonwering en vloerbedekking

Een nette en prettige werkomgeving, met diverse en meerdere huurders met verschillende specialisaties. 

Gelegen aan de rand van het centrum van Emmen, nabij de uitvalswegen N34 en A37. Daarnaast een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar. 

U betaald een vast bedrag per maand, hierdoor weet u duidelijk waar u aan toe bent. 

Heeft deze woning uw interesse gewekt?

Matcht deze woning met uw woonwensen? Plan dan snel een bezichtiging in via ons kantoor! Neem ook gerust contact op als u vragen heeft.

Neem contact op

Ook de volle potentie van uw woning benutten?

Bij het verkopen van uw woning schenken wij extra aandacht aan wat uw woning bijzonder maakt. Hierdoor wordt de volle potentie van uw woning benut en het beste resultaat gegarandeerd. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hieronder!

Lees meer